top of page

Wie zijn onze trainers?

Rene Luisman.jpg

René Luisman

Programma-ontwikkelaar/ Loopbaancoach

Verzorgt workshops over loopbaanoriëntatie en effectief solliciteren

Berry de boer.jpg

Berry de Boer

NLP trainer en mede-oprichter NLP-NU

Verzorgt de workshop Persoonlijke Waarden

Marielle Guit.jpg

Marielle Guit

Hoofd HR&D bij Flanderijn

Verzorgt de workshop Overtuigend Solliciteren

Boksworkshop-Arnold-Vanderlyde.jpg

Arnold Vanderlyde

Voormalig profbokser 

Verzorgt de workshop Fighting for Success

Wie zijn de buddy's?

Tijdens het programma wordt elke deelnemer aan een buddy gekoppeld. Dit zijn medewerkers van Flanderijn en haar partners die jou helpen om je doelen te behalen. Zo heb je wekelijks contact over waar je staat en wat je nodig hebt om een volgende stap te zetten. In de komende weken stellen de buddy's zich hieronder voor.

HA_Raoul.Dirkzwager--2.web.jpg

Raoul Dirkzwager

Mijn naam is Raoul Dirkzwager, geboren in Rotterdam op Bevrijdingsdag in het jaar 1968. In 1993 ben ik begonnen met werken bij de Flanderijn organisatie, waarbij ik meerdere functies heb mogen uitvoeren. In het jaar 2000 ben ik beëdigd tot toegevoegd gerechtsdeurwaarder. Sinds 2022 zit ik in mijn huidige functie van Proces Manager.

Mijn echtgenote en ik zijn inmiddels ruim 25 jaar gehuwd en wij hebben twee kinderen gekregen.

Ik ben vrij sportief aangelegd en geïnteresseerd in vrijwel iedere sport. Zelf heb ik in mijn jeugd altijd gevoetbald en ben ik op latere leeftijd vechtsporten (Tang Soo Do en Aikido) gaan beoefenen. In 2014 heb ik mijn zwarte band 2e dan behaald in de Koreaanse vechtsport Tang Soo Do.

 

Het voetballen en de vechtsport heb ik inmiddels achter mij gelaten. Momenteel bezoek ik een aantal keer per week de sportschool.

 

The Boost is een fantastisch initiatief van The Flanderijn Foundation. Ik heb meerdere keren - als buddy - een bijdrage hieraan mogen leveren. Super om te zien, welke ontwikkelingen de deelnemers doormaken en welke stappen ze ontwikkelen in de 8 weken van dit traject.

 

Tegelijkertijd zet iedere editie van The Boost ook mij weer aan het denken en kijk ik terug op mijn eigen ontwikkelingen en de stappen die ik nog zou willen maken. De ervaringen die ik meeneem uit The Boost gebruik ik dan ook weer in zowel mijn privé- als mijn zakelijke leven.

Cato.png

Cato Nijhuis

Mijn naam is Cato Nijhuis, geboren in 1977 in Twente. Voor de liefde ben ik naar Brabant verhuisd en woon daar met veel plezier samen met mijn echtgenoot en onze drie kinderen (17, 15 en 11). Naast de drukte van het gezinsleven zet ik me graag in voor mijn medemens. Als vrijwilliger ben ik bestuurslid bij de plaatselijke voetbalclub, kook ik met enige regelmaat voor mensen met een verstandelijke beperking en geef ik gastcolleges bij Fontys hogescholen. 

 

Na een aantal jaren in het toerisme te hebben gewerkt, werk ik alweer geruime tijd bij de Volksbank. Elke 3 tot 5 jaar in een andere functie om mezelf te blijven ontwikkelen. Sinds 1 maart 2022 ben ik Service Center Lead bij de HUB Financiële Zorg en verantwoordelijk voor 7 serviceteams die staan voor een optimale dienstverlening aan de klant. Wij helpen klanten met betalingsachterstanden om financiële rust te bereiken met duidelijkheid en passende oplossingen.

De Flanderijn Foundation sluit heel mooi aan bij de manier waarop de Volksbank werkt aan financiële weerbaarheid voor haar klanten en graag wil Bankieren met de Menselijke Maat. Om die reden leveren wij al een aantal edities van The Boost een Buddy vanuit onze organisatie. 

Voor mij is dit de eerste keer als buddy. Ik heb er heel veel zin in en vind het ook spannend. Alles is nieuw en kan ik het waarmaken? Met de buddy’s heb ik al kennis gemaakt en ik ben heel erg benieuwd naar de deelnemers. Samen 8 weken optrekken in dit traject. Stap voor stap op weg om het leerdoel te behalen. Met ups en downs, net als in het ‘echte’ leven. Ik ben benieuwd naar de ontmoetingen, de verhalen en het pad dat we gaan bewandelen! 

Marieke.png

Marieke Boon

”Het geluk zien in kleine dingen”. Van mijn oma leerde ik hoe je te midden van moeilijke situaties toch kunt genieten van de zon op je gezicht, van een dampende kop thee, frisse was in de wind. Bezig zijn met zingeving, met identiteit, met groei en ontwikkeling. Het helpen (terug)vinden van perspectief en daar ook naar gaan leven. Belangrijke thema’s in mijn werk en privé. 

 

Ik ben Marieke Boon en houd me bij Flanderijn als projectmanager bezig met Sociale Innovatie. Samen met een team bevlogen medewerkers ontwikkelen we interventies voor klanten met schuldenproblematiek. Dat doen we met een heel netwerk aan partners zoals SchuldenlabNL, de Nederlandse Schuldhulproutes en tal van inspirerende lokale initiatieven. Zo helpen we onze klanten op weg naar een toekomst zonder schuldzorgen. Mijn persoonlijke waarden sluiten hier naadloos op aan. Verder heb ik rollen als vertrouwenspersoon en agressie-coördinator. 

 

Sinds 2015 ben ik als buddy betrokken bij The Boost. Iedere editie schaven we het programma weer een beetje bij en inmiddels kunnen we jou een krachtige reis aanbieden waarin je ontdekkingen doet, dichter bij jezelf komt en jouw eigen stip op de horizon beter in beeld krijgt dan ooit. Gaaf om daar al zo lang bij betrokken te zijn! Ook ik als buddy leer iedere editie weer bij. Iets wat mooi aansluit bij mijn persoonlijke waarden. 

 

En dan over mijzelf. Ik ben getrouwd, moeder van drie jonge kinderen. Sporten vind ik vooral in theorie leuk, ik besteed mijn tijd liever aan lezen, tuinieren en familiedingen. Relaties zijn belangrijk voor mij. Allereerst die van mijn gezin en mijn uitgebreide familie. Ook vriendschappen geven zin aan mijn leven. Liefst sla ik de koetjes en kalfjes over en duik meteen de diepte in. Again, iets met waarden…😉

 

Wat vind jij belangrijk? Waar kom jij je bed voor uit? En hoe vind je een baan waar je dat in kwijt kunt? Daar ga ik graag met jou naar op zoek!

Thijs-4.web..jpg

Thijs Strobos

Mijn naam is Thijs Strobos, mijn lichaam is 60, maar mijn geest jonger. Ik heb 2 kinderen van rond de 30 die ook gezocht en uiteindelijk gevonden hebben.

 

Vanaf het begin van The Boost ben ik betrokken bij dit mooie project, niet alleen als buddy maar ook in diverse andere rollen.

Zelf ben ik een jaar of 15 werkzaam binnen Flanderijn in de buitendienst. Daarnaast vervul ik nog wat andere rollen als voorzitter van de ondernemingsraad en als vertrouwenspersoon.

 

Mijn motto is 'samen zijn we sterk'!

Gulsum.png

Gulsum Oz

Ik steek een hand uit naar jou, in de hoop dat jij  hem schudt. Mijn naam is Gulsum Oz, 31 jaar en samen met mijn 2 kinderen, 2 katten en mijn man woon ik in Rotterdam. Ik werk bij Flanderijn met mensen en de uitdaging in mijn dagelijkse werkzaamheden is erop toezien dat mensen gemotiveerd raken vanuit eigen intrinsieke waarden, vanuit een stijl die bij hen past, met als doel de organisatiebelangen en persoonlijke belangen met elkaar te verbinden. 

 

Ik kwam 8 jaar geleden terecht bij Flanderijn. Al snel leerde ik het bedrijf kennen en stroomde door naar medewerker klantcontact. Binnen een aantal jaar werd ik senior klantmedewerker en mocht ik ingewikkeldere zaken behandelen, mijn kennis overdragen aan nieuwe collega's en trainingen geven. Hierdoor werd mijn ambitie groter en wist ik dat dit niet mijn eindstation was. Momenteel ben ik coördinator bij het Klant Contact Centrum en onze snel groeiende team bestaat maar liefst uit 57 collega’s. Het is voor mij een feit dat ik mag samenwerken met het beste team, want er wordt net zo hard gewerkt als dat er gelachen wordt. Elkaar helpen staat bij ons centraal en je kunt bij iedereen aankloppen met al je vragen.

 

Het leukste aan mijn werk is de vrijheid bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Er zijn in grote lijnen kaders, maar de inhoud vul je zelf in. Kort samengevat is geen dag hetzelfde, net zoals geen collega, geen opdrachtgever, geen klant en geen dossier hetzelfde is. Hierdoor wordt de aanpak erg creatief en heb je plezier in je werk.

 

Als buddy bij The Boost zet ik mijn praktijkkennis in om deelnemers op weg te helpen naar een andere perceptie. Ik streef ernaar dat talenten optimaal naar boven gehaald worden, zij hun eigen uitdagingen leren kennen en zichzelf door een bewustere bril gaan zien. En daar haal ik weer continu verbeteringen uit, waardoor je elke dag aan het leren bent en nieuwe doelen wil bereiken. Ik nodig jou uit! Gaan wij elkaar 8 weken lang Boosten?

Arjan de Boer_edited.jpg

Arjan de Boer

Mijn naam is Arjan de Boer, in 1970 geboren te Zaandam en opgegroeid in Alkmaar. Ik werk nu 6 jaar met plezier bij Flanderijn. Waar mijn hoofdtaken zijn het coachen, begeleiden en inwerken van nieuwe medewerkers en stagiaires.

 

Ik ben redelijk sportief aangelegd,  jarenlang gevoetbald tot mijn rechter knie tegen mij zei het is genoeg. Hierna het wielrennen opgepakt.

Naast het wielrennen, surf ik, geen windsurfen echt golf surfen en boks ik en probeer ik twee keer in de week hard te lopen.

 

Dit is mijn eerste keer als buddy en heb er onwijs veel zin om samen met jou je doelen te bereiken.

Perry.png

Perry Groenenberg

Het is mijn eerste deelname aan The Boost. Ik vind het heel leuk dat ik dit kan en mag doen en ik ben trots dat ik onderdeel kan zijn van The Boost als buddy.

Mijn naam is Perry Groenenberg en ik ben 54 jaar. Geboren en getogen in Oud-Beijerland op een prachtige witte eerste kerstdag. Na een mooie periode bij de mariniers ben ik in 1992 bij Flanderijn gestart met werken. Binnen Flanderijn heb ik meerdere

rollen en functies mogen bekleden. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor het procesmanagement, operationele zaken en het implementeren van nieuwe software en

programma’s vanuit het perspectief van de werkvloer.

Van mijn ouders heb ik geleerd te genieten van de eenvoudige momenten en zaken in het leven en dat het fijn is mensen te helpen. Dit hoop ik te kunnen inzetten als buddy. Het is fijn dat we binnen Flanderijn dagelijks aan de slag zijn om mensen te helpen met het oplossen van financiële problemen. Daarnaast is het mooi te zien dat we soms mensen een klein beetje kunnen helpen met persoonlijke issues of dat we kort luisteren en begrip tonen van de problemen van mensen.

Dit zou ik willen meenemen als buddy, vooral goed luisteren naar de deelnemer(s). Daarnaast hoop ik met The Boost persoonlijk te leren en te groeien.

 

Ik woon in een dorp onder de rook van Rotterdam samen met mijn dochter. In het verleden heb ik een lange periode op behoorlijk niveau mogen voetballen. De laatste 10 jaar ben ik fanatiek aan het hardlopen en doe ik aan fitness. Helaas heb ik het laatste jaar rugklachten en heb ik niet kunnen sporten.

Het hardlopen combineer ik met een maatschappelijk doel. Ik neem dit jaar voor de tiende keer deel aan de Roparun. Dit is een estafette loop van Parijs naar Rotterdam met een team. Met het team halen we via acties het hele jaar gelden op voor doelen voor

kankerpatiënten. Mocht je het leuk vinden meer te weten over de Roparun, kijk op www.roparun.nl.

Mijn verwachting is dat ik kan bijdragen aan The Boost en ik ben nieuwsgierig om te zien welke ontwikkeling de deelnemers gaan doormaken. Voor mezelf hoop ik nieuwe ervaringen en ontwikkelpunten op te doen welke ik kan toepassen zowel in mijn werk als prive.

Happy Woman

Susan Suijker*

Mijn naam is Susan Suijker, geboren in 1972 in Rotterdam. Sinds 2010 heb ik meerdere functies mogen vervullen bij Flanderijn. Voor 2010 ben ik 18 jaar werkzaam geweest in de financiële

dienstverlening.

 

Ik ben nieuwsgierig naar alles wat nieuw is en vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Ook vind ik het leuk om mensen te helpen, coachen en begeleiden. Het onderzoeken naar de

vaardigheden en talenten van de mensen. Vaardigheden en talenten kunnen door deze positief te motiveren weer leiden tot nieuwe inzichten en mogelijkheden. Energie en plezier zijn voor mij zowel zakelijk als privé twee belangrijke aspecten.

 

In 2018 ben ik gestart bij The Boost als buddy. Een geweldig initiatief vanuit de Flanderijn foundation. Wat is dit fantastisch om te doen! Mooi om te zien, welke ontwikkelingen en stappen de deelnemers doormaken in de 8 weken van dit traject. Naast het begeleiden van de deelnemers geeft het mij zelf ook nieuwe inzichten.

Wil jij onderzoeken waar jouw vaardigheden en talenten liggen? Dan zie ik je graag bij The Boost. Tot dan!

* Ivm privacyredenen hebben we voor Susan een stockfoto gebruikt

bottom of page