top of page
  • Writer's pictureRené Luisman

Heb jij al een gratis online cursus of training uitgezocht?

Met de regeling NL leert door kun je kiezen uit een aanbod van zo'n gratis 450 cursussen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten.


Wanneer een recruiter of werkgever je cv bekijkt, dan kijkt hij of zij ook vaak naar hoe je bij blijft in je vakgebied. Hoe zorg je dat je jezelf ontwikkelt en aantrekkelijk blijft op de arbeidsmarkt?


Er zijn een flink aantal opleiders die NL leert door subsidie hebben gekregen. Bij deze opleiders kun je gratis cursussen volgen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten.


Hoe werkt het?


Op de website Hoe werkt Nederland vind je een actueel aanbod van online cursussen en trainingen. En het mooie is dat iedereen hier gebruik van mag maken; of je nu een baan hebt of je oriënteert op een volgende stap.


Om een cursus of training te volgen, hoef je je alleen maar aan te melden bij een van de opleiders die subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af.


Je kunt zoeken in alle gratis leerpakketten, abonnementen, cursussen en trainingen. Vaak kun je al direct beginnen en is er geen specifieke voorkennis nodig. Afsluitend ontvang je, in de meeste gevallen, een certificaat of diploma. 

Ben jij op zoek naar werk? En kun je wel een boost gebruiken? Tweemaal per jaar bieden we tien werkzoekenden de kans om gratis deel te nemen aan The Boost. Meld je eenvoudig aan via www.flanderijnfoundation.nl.

bottom of page