top of page
  • Writer's pictureRené Luisman

12 april start de negende editie van The Boost

Ben jij op zoek naar werk? En kun je wel wat hulp gebruiken? Vanaf 12 april start The Boost en er zijn weer tien plekken beschikbaar.Stel je bent op zoek naar een baan. Je tijdelijke contract wordt niet verlengd, je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent net afgestudeerd en klaar om aan de slag te gaan. Hoe pak je dit aan?


De corona crisis heeft de arbeidsmarkt flink veranderd. De werkloosheid loopt in veel sectoren op, terwijl andere sectoren juist alleen maar meer personeel nodig hebben.

Ook voor het komende jaar zijn de perspectieven in veel branches onzeker. Dat maakt het vinden van werk een stuk lastiger.


Wat als je juist nu een baan zoekt?


Ben je op zoek naar een baan, dan vraagt dit mogelijk dat je breder kijkt dan enkel de sector waar je voor opgeleid bent of ervaring in hebt. Actief gebruik maken van je eigen netwerk is nog steeds de manier waarop de meeste mensen een baan vinden. Daarbij is het handig dat je weet wat je kunt en wilt en dat je jezelf op een overtuigende manier kunt presenteren. Bijvoorbeeld in je brief, cv en een (online) sollicitatiegesprek.Kun jij wel wat hulp gebruiken?


Dan is The Boost mogelijk iets voor jou. Met dit kosteloze trainingsprogramma vergroot jij jouw kans op werk. Sinds 2015 ondersteunen we jongvolwassenen bij het vinden van een passende baan. In zeven weken volg je een intensief programma met online workshops en opdrachten. Jouw persoonlijke buddy ondersteunt je daarbij.

In het programma leer je bijvoorbeeld:

  • welke kwaliteiten je hebt en hoe je deze inzet;

  • in welke banen veel kansen zijn en hoe je vacatures zoekt;

  • hoe je een overtuigende brief en cv opstelt; en

  • hoe je een goed (online) sollicitatiegesprek voert.

Ook heb je na zeven weken een plan van aanpak om doelgericht te solliciteren.'Ondanks dat het dit keer volledig online was, vond ik het waardevolle trainingen. En heel fijn dat je een vaste buddy had waar je wekelijks contact mee had. Dit zorgde ervoor dat ik actiever bezig bleef met sollicitatie activiteiten en nieuwe inzichten heb gekregen.' - Vera


Interesse? Meld je aan!


Aanmelden kan eenvoudig door hier je gegevens in te vullen. Na je aanmelding ontvang je

een mail met meer informatie. Er zijn tien plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang.

bottom of page