Expeditie-Robinson.jpg

over de flanderijn foundation

Als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie hebben we dagelijks te maken met mensen die tegen hun wil in de schulden zijn geraakt. Belangrijke oorzaken daarvan zijn de crisis, hoge (jeugd)- werkloosheid en ingewikkelde, steeds veranderende wet- en regelgeving. Met wat extra aandacht hadden sommige vervelende situaties voorkomen kunnen worden. In werkelijkheid krijgt men die aandacht vaak pas als de problemen boven het hoofd groeien.

Met de Flanderijn Foundation kunnen wij die situaties niet oplossen. Wel kunnen we een bijdrage leveren aan het voorkomen ervan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat zelfredzaamheid invloed heeft op de sociaal-maatschappelijke positie van individuen. Daarom organiseren we tweemaal per jaar The Boost. De Flanderijn Foundation en haar partners financieren alle kosten voor de deelnemers, zodat jij met vertrouwen aan je toekomst kunt werken.

Het bestuur van de foundation 

Michel van Leeuwen

Directielid Flanderijn

Nanda Bicker

Gerechtsdeurwaarder / kantoordirecteur

Chris Bakhuis

Hoofd Risk & Compliance / CSR

De Flanderijn Foundation is opgericht in januari 2015 en gevestigd in Rotterdam. De Flanderijn Foundation is erkend als ANBI-stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling).

 

De Flanderijn Foundation wordt gedragen door vrijwilligers. Achter de schermen zijn diverse teams actief om The Boost tot een succes te maken.

Zo worden de ruim 600 medewerkers van Flanderijn actief betrokken bij de stichting en krijgen zij de ruimte om een deel van hun tijd te investeren in de organisatie van The Boost. Natuurlijk nodigen wij ook u uit om partner te worden. Stuur een mail naar foundation@flanderijn.nl of bel ons via 088 - 209 2444.