top of page

Over de Flanderijn Foundation

The Boost is een initiatief van Flanderijn. Als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie hebben we dagelijks te maken met mensen die tegen hun wil in de schulden zijn geraakt.

 

Belangrijke oorzaken daarvan zijn de crisis en ingewikkelde, steeds veranderende wet- en regelgeving. Met wat extra aandacht hadden sommige vervelende situaties voorkomen kunnen worden. In werkelijkheid krijgt men die aandacht vaak pas als de problemen boven het hoofd groeien.

Met de Flanderijn Foundation kunnen wij die situaties niet oplossen. Wel kunnen we een bijdrage leveren aan het voorkomen ervan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat zelfredzaamheid invloed heeft op de sociaal-maatschappelijke positie van individuen.

 

Daarom organiseren we tweemaal per jaar The Boost. De Flanderijn Foundation en haar partners financieren alle kosten voor de deelnemers, zodat jij met vertrouwen aan je toekomst kunt werken.

Het bestuur van de Flanderijn  Foundation 

Michel van Leeuwen (704 van 786).jpg

Michel van Leeuwen
Directielid Flanderijn

Chris Bakhuis.jpg

Chris Bakhuis
Voorzitter KBvG

Sara Mooi.jpg

Sara Mooi
Directielid Flanderijn

De Flanderijn Foundation is opgericht in januari 2015 en gevestigd in Rotterdam. The Boost wordt gedragen door vrijwilligers.

 

Achter de schermen zijn diverse teams actief om het programma tot een succes te maken. Zo worden de ruim 600 medewerkers van Flanderijn actief betrokken bij de stichting.

Zij krijgen de ruimte om een deel van hun tijd te investeren in de organisatie van The Boost.

 

Natuurlijk nodigen wij ook u uit om partner te worden. Mail naar foundation@flanderijn.nl of bel ons via 088 - 209 2444.

bottom of page