top of page

Ons privacybeleid

Bij The Boost vinden we jouw privacy erg belangrijk. Op deze pagina leggen we uit wat er met jouw gegevens gebeurt als je aanmeldt voor The Boost.

 

1. De Flanderijn Foundation
The Boost is een kosteloos trainingsprogramma voor werkzoekenden. Dit is een initiatief van de Flanderijn Foundation. Als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie hebben we dagelijks te maken met mensen die tegen hun wil in de schulden zijn geraakt. Belangrijke oorzaken daarvan zijn de crisis, hoge (jeugd)- werkloosheid en ingewikkelde, steeds veranderende wet- en regelgeving. Met wat extra aandacht hadden sommige vervelende situaties voorkomen kunnen worden. In werkelijkheid krijgt men die aandacht vaak pas als de problemen boven het hoofd groeien. Met de Flanderijn Foundation kunnen wij die situaties niet oplossen. Wel kunnen we een bijdrage leveren aan het voorkomen ervan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat zelfredzaamheid een bepaalde invloed heeft op de sociaal-maatschappelijke positie van individuen.

2. Aanmelden voor The Boost
Op de website www.flanderijnfoundation.nl kun je een infopakket downloaden of je inschrijven voor The Boost. Hiervoor vul je jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Deze gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar de communicatieafdeling van Flanderijn. Na aanmelding ontvang je een mail met daarin meer uitleg over het programma. Als je dan nog steeds enthousiast bent, vragen we je om een korte motivatie en je cv in te sturen.

 

Ontvangen we geen reactie, dan neemt een van onze vrijwilligers telefonisch contact met je op om te checken of je onze mail hebt ontvangen en of je interesse hebt om deel te nemen aan The Boost.

3. Registratie bij deelname
Besluit je om deel te nemen aan The Boost? Dan volgt er een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek hoor je of je definitief geplaatst bent. Vervolgens vul je een contract in met jouw naam en contactgegevens. Ook vragen we je om een contactpersoon bij calamiteiten en eventuele allergieën en dieetwensen waar we tijdens de trainingsdagen rekening mee moeten houden. Deze gegevens slaan we op in een beveiligde omgeving, waar enkel het projectteam inzage in heeft.

4. Online leeromgeving
Een van de onderdelen van The Boost de online leeromgeving. Als deelnemer ontvang je een wachtwoord en gebruikersnaam. De eerste keer dat je inlogt, kies je zelf een nieuw wachtwoord. Alle antwoorden die je in de online leeromgeving invult, zijn enkel zichtbaar voor jou, de trainer en jouw persoonlijke buddy.

 

Dit is een vrijwilliger van Flanderijn die je gedurende het programma begeleidt. Bij sommige opdrachten zijn jouw antwoorden ook zichtbaar voor de andere deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan het uitwisselen van sollicitatietips. Is dit het geval, dan staat dit voorafgaand aan de opdracht aangegeven. Foto’s, berichten en bijlagen die je zelf in de leeromgeving met anderen deelt, vallen onder je eigen verantwoordelijkheid. Soms gebruiken wij antwoorden of resultaten uit de online leeromgeving voor onderzoek of promotie van The Boost.

 

Hierbij zorgen wij er altijd voor dat de antwoorden anoniem zijn, waardoor ze niet naar jou te herleiden zijn. Wil je dit liever niet? Dan kun je dit per mail doorgeven via contact@reneluisman.nl.

bottom of page