Wat deelnemers zeggen

Benieuwd wat onze deelnemers over The Boost zeggen? Sinds 2015 hebben meer dan 130 werkzoekenden meegedaan aan het programma. Hieronder vertellen enkele deelnemers hoe zij The Boost hebben ervaren.

Ben jij op zoek naar een baan? En kun jij wel een boost gebruiken? Meld je dan vandaag nog aan.

Young Businesswoman

Vera, 27 jaar

'Ik deed mee aan The Boost omdat ik al langere tijd werkzoekende was en inspiratie zocht voor nieuwe wegen om een baan te vinden. Ik wilde ontdekken wat er voor mij belangrijk was in een baan en mij minder onzeker voelen in het solliciteren.

Heel fijn dat je een vaste buddy had waar je wekelijks contact mee had. Dit zorgde ervoor dat ik actiever bezig bleef met sollicitatie activiteiten en nieuwe inzichten heb gekregen.'

Ouassim.png

Ouassim, 26 jaar

The Boost is een geweldige ervaring geweest. Door alle workshops en andere deelnemers heb ik veel geleerd. The Boost was precies wat ik nodig had. Een duwtje in mijn rug, door The Boost heb ik weer positieve energie gekregen. Om mijn droombaan te vinden.

Bette.png

Bette, 24 jaar

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische investering in jezelf is! Ik heb mezelf leren kennen. Ik voel me hierdoor zelfverzekerd en ik weet waar mijn grenzen en kwaliteiten liggen. Mensen uit mijn omgeving merken het op en dat geeft je nog meer energie.

Matthijs.png

Matthijs, 42 jaar

'Ik deed mee aan the Boost omdat ik letterlijk wel een boost kon gebruiken, ik was uitgeblust en wilde mijn leven (opnieuw) inrichten op een manier die echt bij mij past met het doel om fluitend van en naar het werk te gaan.

 

Tijdens mijn sessies met mijn buddy heb ik veel over mijzelf geleerd. We hadden diepgaande gesprekken op persoonlijk vlak, over hoe ik op mensen reageer en hoe dat mij beïnvloedt.'

Marieke.jpg

Marieke, 27 jaar

'Na een theoretische studie twijfelde ik of ik wel de juiste richting had gekozen. Maar ja, wat is de juiste richting? Ik zocht naar banen die daarop aansloten maar werd daar niet echt enthousiast van, terwijl ik normaal wel een enthousiast persoon ben. The Boost gaf mij even een zetje in de juiste richting en te vertrouwen op mijn gevoel. Daarnaast kom ik in verbinding met andere personen en nieuwe thema's, dat alleen al geeft mij heel veel positieve energie.'

Hulya, 29 jaar

The Boost is een programma waar je jezelf beter leert kennen. De innerlijke kracht (kwaliteiten) die al in je zit wordt naar boven gehaald. Een programma waar je heel veel leert, niet alleen hoe je de geschikte baan kunt vinden maar ook hoe je jezelf goed kunt profileren, wat je persoonlijke waarden zijn en nog veel meer!

SNEL NAAR

Het vergroten van de maatschappelijke zelfredzaamheid en weerbaarheid van jongvolwassenen.

VOLG ONS

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

© 2021 Flanderijn Foundation