Meld je aan voor de 7e editie van The Boost!

2019-07-03T13:48:43+00:00 3 juli 2019|

Het vinden van een leuke baan is niet voor iedereen even makkelijk. Of je nu net van school komt of al een tijdje hebt gewerkt. Want hoe kies je een baan die bij je past? Hoe presenteer je jezelf overtuigend? En hoe word jij je zenuwen de baas tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek? 

Wanneer?
Vanaf 7 oktober start de zevende editie van The Boost, een gratis trainingsprogramma voor werkzoekenden gesponsord door de Flanderijn Foundation. In tien weken werk jij stap voor stap naar jouw volgende baan. Dit komt vooral van pas als je op zoek bent naar werk, maar eigenlijk niet zo goed weet wat je leuk vindt of als je het lastig vindt om anderen te overtuigen waarom jij de ideale kandidaat bent. 

Ben jij erbij?
Er zijn vijftien plekken beschikbaar en het traject is geheel kosteloos, dus wacht niet te lang. Kijk voor de voorwaarden op www.flanderijnfoundation.nl/deelnemen 
en meld je vandaag nog aan.