The Boostcamp een geweldige ervaring!

2018-05-04T10:13:19+00:00 4 mei 2018|

De Boostcamp is één van de hoogtepunten van The Boost. Van 19 t/m 22 april volgden de deelnemers vier dagen workshops en activiteiten die hen helpen bij het vinden van een baan. De locatie was dit jaar het Fletcher Landgoed Hotel in Ellecom.

Een intens en uitdagend programma
Het programma van het Boostcamp werd afgetrapt door Marcel Bargeman. Hij gaf een workshop over LinkedIn. Hoe maak je jouw LinkedIn-profiel zo aantrekkelijk mogelijk zodat je positief opvalt bij recruiters? En hoe vind je vacatures die aan jouw zoekprofiel voldoen? De eerste avond werd afgesloten met de theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken’ van Ralph Kolen. Maar er waren meer gasten. Berry de Boer van NLP-Nu heeft de deelnemers uitgedaagd om tot een persoonlijke top drie met waarden te komen. Daarnaast is René Luisman, trainer, coach en ontwikkelaar van het programma van The Boost, aan de slag gegaan met het omgaan met belemmerende gedachten en het onderwerp netwerken. Marieke Scherpenisse, coördinator P&O Flanderijn, heeft de deelnemers een kijkje gegeven in het sollicitatieproces. Bokser en motivator Arnold Vanderlyde verzorgde de workshop ‘Fighting for Success’. Zijn verhaal over de ontwikkeling van kleine Arnold tot de bokser die brons haalde op de Olympische Spelen was in  spirerend en ontroerend.

Inspirerend, activerend en leerzaam
Een van de deelnemers blikt terug: ‘The Boost is een prachtig programma, professioneel uitgevoerd, dat volop handvatten biedt voor de behoeften van alle deelnemers. De Boostcamp is een onwijs mooie sessie van trainingen en ervaringen die inspireren tot persoonlijke groei en carrièreontwikkeling, waarbij de deelnemers onder leiding van een super coach elkaar motiveren en ervaringen delen‘.