Loading...
Verwijzers 2020-02-07T09:40:07+00:00

Meer banen en minder werkloosheid

en toch lukt het veel jongvolwassenen nog steeds niet om een baan te vinden.

Bijvoorbeeld omdat zij:

  • onvoldoende werkervaring hebben;
  • moeite hebben om zichzelf overtuigend te presenteren;
  • onzeker zijn over wat zij te bieden hebben.

Het gevolg is dat ze keer op keer worden afgewezen. De motivatie wordt minder en de twijfel slaat toe. Want waarom zou een werkgever in jou geloven, als je niet in jezelf gelooft? The Boost is een kosteloos trainingsprogramma waarmee jongvolwassenen hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Drie redenen om The Boost te promoten

Promoot the boost

Ken jij een jongvolwassene die wel wat ondersteuning kan gebruiken bij het vinden van een baan? Bijvoorbeeld door zich zekerder te voelen tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek, door zijn of haar kwaliteiten scherper in beeld te krijgen of te leren hoe hij of zij zich beter kan onderscheiden op de arbeidsmarkt? Download de flyer en brochure voor meer informatie over The Boost.

Share

Veelgestelde vragen

  • Je bent tussen de 20 en 40 jaar.
  • Je hebt een MBO, HBO of WO diploma.
  • Je bent op zoek naar een leuke baan.

Een deelnemer aanmelden kan via het contactformulier.  Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met je op. Wil je jezelf aanmelden voor The Boost? Vul dan dit formulier in. Na ontvangst sturen we jou meer informatie toe per e-mail met de stappen om je aan te melden.

Anders dan bij veel sollicitatiecursussen, besteedt The Boost ook aandacht aan het zelfbeeld van de deelnemer. De deelnemer leert om op een positieve manier naar zichzelf te kijken en zijn kwaliteiten te (h)erkennen. Door de combinatie van online opdrachten, verdiepende workshops en individuele begeleiding vergroot de deelnemer zijn zelfkennis en is er volop ruime voor persoonlijke aandacht.

The Boost is een kosteloos initiatief dat mogelijk wordt gemaakt door de Flanderijn Foundation. Dit programma wordt mogelijk gemaakt door de inzet van professionals en vrijwilligers. Daarnaast worden alle reis- en verblijfskosten van de deelnemer vergoed.

The Boost is een programma van tien weken. Naast fysieke bijeenkomsten (kennismakings- en terugkomdag en vierdaagse Boostcamp) maakt de deelnemer ook wekelijks online opdrachten. Dit vraagt de nodige discipline en zelfreflectie van de deelnemer. Er zijn trajecten in de markt die intensiever zijn en meer passend zijn voor deelnemers zonder startkwalificaties.

Op deze pagina kun je de flyer en brochure downloaden. Natuurlijk kun je ons ook vinden op social media. Bijvoorbeeld op Facebook, Instagram en Twitter. Wil je fysieke flyers ontvangen? Neem dan contact op via foundation@flanderijn.nl.

Staat jou vraag hier niet bij? Neem contact op via foundation@flanderijn.nl.

Contact