Loading...
Over Ons 2020-01-23T09:50:35+00:00

Wie zijn wij

Als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie hebben we dagelijks te maken met mensen die tegen hun wil in de schulden zijn geraakt. Belangrijke oorzaken daarvan zijn de crisis, hoge (jeugd)- werkloosheid en ingewikkelde, steeds veranderende wet- en regelgeving. Met wat extra aandacht hadden sommige vervelende situaties voorkomen kunnen worden. In werkelijkheid krijgt men die aandacht vaak pas als de problemen boven het hoofd groeien.

Met De Flanderijn Foundation kunnen wij die situaties niet oplossen. Wel kunnen we een bijdrage leveren aan het voorkomen ervan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat zelfredzaamheid een bepaalde invloed heeft op de sociaal-maatschappelijke positie van individuen.

Bestuur en organisatie

Het bestuur van Flanderijn Foundation bestaat uit:

Max Vaes

Voorzitter Flanderijn

Michel van Leeuwen

Directielid Flanderijn

Nanda Bicker

Gerechtsdeurwaarder / kantoordirecteur

Chris Bakhuis

Hoofd Risk & Compliance / CSR

Daarnaast zijn er diverse commissies actief om het halfjaarlijkse event The Boost tot een succes te maken. De Flanderijn Foundation wordt gedragen door vrijwilligers.

De ruim 600 medewerkers van Flanderijn zijn actief betrokken bij de stichting en krijgen de ruimte om een deel van hun tijd te investeren in de organisatie van The Boost. Natuurlijk nodigen wij ook u uit om partner te worden.

De Flanderijn Foundation is opgericht in januari 2015 en zetelt in Rotterdam. De Flanderijn Foundation is erkend als ANBI-stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling).

word ook partner!