Loading...
Deelnemen 2019-10-01T06:23:40+00:00

Herken je dat?

 • Je bent op zoek naar werk, maar weet eigenlijk niet zo goed wat je leuk vindt;
 • Je wordt al nerveus als je überhaupt aan een netwerk- of sollicitatiegesprek denkt;
 • Je vindt het lastig om anderen te overtuigen waarom jij de ideale kandidaat bent;
 • En als je eindelijk een brief hebt verstuurd of op gesprek bent geweest, krijg je een afwijzing omdat je te weinig werkervaring hebt.

Tijd voor een boost!

The Boost leert jou in tien weken hoe je stap voor stap naar jouw volgende baan kunt werken. Dit gratis trainingsprogramma zit boordevol interessante workshops, activiteiten en online opdrachten waarmee jij jouw kansen op een baan vergroot. Meer dan 50% van de deelnemers vond in de maanden na The Boost een leuke baan. Dus waar wacht je nog op? Er zijn per ronde vijftien plekken beschikbaar.

Wie ben jij?

 • Je bent tussen de 20 en 40 jaar.

 • Je hebt een MBO, HBO of WO diploma.

 • Je bent op zoek naar een leuke baan.

Belangrijke data
najaar 2019

Aanmelden Najaarseditie is vol
Start online programma Vanaf maandag 7 oktober
Kennismakingsevent Vrijdag 11 oktober
Boostcamp Donderdag 14 t/m zondag 17 november
(incl. overnachtingen)
Afsluitend event Donderdag 12 december

Wil jij meedoen aan The Boost?

Leuk dat je interesse hebt in The Boost. De najaarseditie loop van 7 oktober tot en met 13 december. Deze groep is inmiddels vol. Heb je interesse voor de voorjaarseditie? Laat hieronder je contactgegevens achter. Dan informeren we je zodra de werving voor de voorjaarseditie in 2020 van start gaat.

Lees hier het privacybeleid.Veelgestelde vragen

Jazeker! Heb je al een baan en ben je op zoek naar een baan die beter bij jou past? Dan kunnen wij je hierbij helpen. Bijvoorbeeld door je te leren hoe je overtuigend een sollicitatiegesprek voert.

De kennismakingsdag is op vrijdag 11 oktober. Tijdens deze dag maak je kennis met de andere deelnemers, de Flanderijn Foundation en de buddy’s.  Het programma bestaat onder andere uit een professionele fotoshoot door fotografe Hannah Anthonysz, een heerlijke lunch en een inspirerende workshop.

The Boost bestaat uit een kennismakingsdag, een vierdaagse Boostcamp, een terugkomdag en wekelijkse online opdrachten. Wekelijks ben je maximaal drie uur bezig met de online opdrachten. Daarnaast heb je wekelijks contact met jouw buddy om te bespreken hoe het gaat en wat je nodig hebt om jouw doelen te behalen.

Het primaire doel van The Boost is om je te helpen bij het vinden van een passende baan. Vind je tijdens het programma een baan? Hartstikke mooi. We raden je aan om het programma wel af te ronden. Tijdens het programma krijg je namelijk ook veel handvatten aangereikt die handig zijn in je nieuwe baan. Bijvoorbeeld hoe je doelen kunt stellen, hoe je effectief met anderen kunt communiceren en hoe je jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten. Besluit je toch om eerder te stoppen? Dan overleg je dit met je buddy.

De Boostcamp is een vierdaags event met inspirerende workshops en activiteiten. Samen met de andere deelnemers ga je aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Je leert bijvoorbeeld hoe je effectief kunt netwerken met LinkedIn, welke waarden jij belangrijk vindt in je leven en hoe je hier o.a. met werk invulling aan kunt geven en hoe je je zenuwen de baas blijft tijdens een sollicitatiegesprek. Het is een uniek event dat inspireert en een boost geeft aan jouw zelfvertrouwen. Dit wil je gewoon niet missen.

De terugkomdag is op donderdag 12 december. Tijdens de terugkomdag blikken we terug wat The Boost jou heeft opgeleverd. Welke stappen heb je gezet en wat heb je nodig om jouw persoonlijke doelen te bereiken? De dag wordt afgesloten met een borrel.

The Boost is een initiatief van de Flanderijn Foundation. We kunnen dit programma kosteloos aanbieden, omdat de Flanderijn Foundation en haar partners alle kosten financieren. Tweemaal per jaar bieden wij vijftien deelnemers de kans om kosteloos aan dit programma deel te nemen. We verwachten wel dat je je 100% inzet. Dat betekent dat je wekelijks de online opdrachten maakt en aanwezig bent bij de kennismakings- en terugkomdag en de vierdaagse Boostcamp.

De online opdrachten helpen je om jouw kwaliteiten in kaart te brengen. Je leert hoe je gericht kunt zoeken naar functies die passen bij wie jij bent en wat je te bieden hebt. Ook krijg je handvatten hoe je effectief kunt netwerken en solliciteren. De opdrachten helpen je om stap voor stap naar je doelen toe te werken.

De vierdaagse Boostcamp (inclusief overnachting) vindt van donderdag 14 tot en met zondag 17 november plaats op landgoed Avegoor in Ellecom. Alle reis- en verblijfskosten worden vergoed.

The Boost duurt tien weken. In deze tien weken bepaal je welke doelen jij wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • je zeker voelen tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek;
 • je kwaliteiten ontdekken en weten in welke functies je deze kunt inzetten;
 • je motivatiebrief, cv en LinkedIn verbeteren;
 • oefenen met sollicitatiegesprekken.

Tijdens deze tien weken stel je ook een actieplan op. Zo weet je ook in de maanden na The Boost hoe jij stap voor stap naar je doelen kunt toewerken.

The Boost is een initiatief van de Flanderijn Foundation. Via de Flanderijn Foundation levert Flanderijn een concrete, tastbare bijdrage aan de samenleving. The Boost wordt volledig gedragen door de Flanderijn Foundation, partners, suppliers en vrijwilligers. Meer dan 30 medewerkers van Flanderijn investeren tijd en/of kennis in The Boost.

Contact