Loading...
Deelnemen 2020-06-04T07:27:52+00:00

Herken je dat?

 • Je bent op zoek naar werk, maar weet eigenlijk niet zo goed wat je leuk vindt;
 • Je wordt al nerveus als je überhaupt aan een netwerk- of sollicitatiegesprek denkt;
 • Je vindt het lastig om anderen te overtuigen waarom jij de ideale kandidaat bent;
 • En als je eindelijk een brief hebt verstuurd of op gesprek bent geweest, krijg je een afwijzing omdat je te weinig werkervaring hebt.

Tijd voor een boost!

The Boost leert jou in zes weken hoe je stap voor stap naar jouw volgende baan kunt werken. Dit gratis trainingsprogramma zit boordevol interessante workshops, activiteiten en online opdrachten waarmee jij jouw kansen op een baan vergroot. Meer dan 50% van de deelnemers vond in de maanden na The Boost een leuke baan. Dus waar wacht je nog op? Voor de najaarseditie van 2020 zijn er tien plekken beschikbaar.

Wie ben jij?

 • Je bent tussen de 20 en 40 jaar.

 • Je hebt een MBO, HBO of WO diploma.

 • Je bent op zoek naar een leuke baan.

Data 2020

Aanmelden Voor 17 oktober
Online programma 26 oktober t/m 4 december
Kennismakingsdag Donderdag 29 oktober in Rotterdam
Vierdaagse Boostcamp Donderdag 12 t/m zondag 15
november (incl. overnachtingen)
Landgoed Avegoor, Ellecom
Terugkomdag Donderdag 3 december in Rotterdam

Wil jij meedoen aan The Boost?

Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Je ontvangt dan een mail met meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden. Er zijn tien plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Lees hier het privacybeleid.Veelgestelde vragen

Jazeker! Heb je al een baan en ben je op zoek naar een baan die beter bij jou past? Dan kunnen wij je hierbij helpen. Bijvoorbeeld door je te leren hoe je overtuigend een sollicitatiegesprek voert.

The Boost duurt zes weken en bestaat uit:

 • een kennismakingsdag;
 • een vierdaagse Boostcamp, incl. overnachtingen;
 • een terugkomdag; en
 • wekelijkse online opdrachten.

Wekelijks ben je gemiddeld zo’n drie uur bezig met de online opdrachten. Daarnaast heb je elke week contact met jouw buddy om te bespreken hoe het gaat en wat je nodig hebt om jouw doelen te behalen.

Dat is natuurlijk fantastisch. Want ons doel is om jou te ondersteunen bij het vinden van een passende baan. We raden je wel aan om het programma af te ronden. Tijdens het programma onderzoek je wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. En je leert hoe je dit op anderen overbrengt. Deze inzichten en vaardigheden zijn ook handig in je nieuwe baan.

Besluit je toch om eerder te stoppen? Dan overleg je dit met je buddy.

Tijdens de kennismakingsdag ontmoet je de andere deelnemers, de Flanderijn Foundation en de buddy’s. Het programma bestaat onder andere uit een professionele fotoshoot door fotografe Hannah Anthonysz, een heerlijke lunch en een inspirerende workshop.

De Boostcamp is een vierdaags event met inspirerende workshops en activiteiten. Het vindt plaats van 12 tot en met 15 november op Landgoed Avegoor in Ellecom. Het programma is inclusief overnachtingen. Samen met de andere deelnemers ga je aan de slag met jouw persoonlijke doelen.

Zo leer je bijvoorbeeld:

 • Hoe je effectief kunt netwerken met LinkedIn;
 • Welke waarden jij belangrijk vindt in je leven en hoe je hier o.a. met werk invulling aan geeft;
 • Hoe je een overtuigende brief en cv opstelt; en
 • Hoe je je zenuwen de baas blijft tijdens een sollicitatiegesprek.

Het is een uniek event dat inspireert en een boost geeft aan jouw zelfvertrouwen. Dit wil je gewoon niet missen.

Tijdens de terugkomdag blikken we terug wat The Boost jou heeft opgeleverd. Welke stappen heb je gezet en wat heb je nog nodig om jouw persoonlijke doelen te bereiken? De dag wordt afgesloten met een borrel.

The Boost is een initiatief van de Flanderijn Foundation. We kunnen dit programma kosteloos aanbieden, omdat de Flanderijn Foundation en haar partners alle kosten financieren. We bieden tien deelnemers de kans om kosteloos aan dit programma deel te nemen. We verwachten wel dat je je 100% inzet. Dat betekent dat je wekelijks de online opdrachten maakt en aanwezig bent bij de kennismakings- en terugkomdag en de vierdaagse Boostcamp.

Als deelnemer krijg je toegang tot jouw persoonlijke online leeromgeving. In deze omgeving staan wekelijks nieuwe opdrachten voor je klaar die je in je eigen tijd en tempo kunt maken. Zo onderzoek je jouw kwaliteiten, krijg je feedback op je brief en cv en maak je een persoonlijk plan om een volgende stap in je carrière te zetten. Tijdens de trainingsdagen gaan we aan de slag met de inzichten die je in het online programma hebt opgedaan.

Ook wij doen er alles aan om verspreiding van het corona virus te voorkomen. Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Nederlandse Orde van Beroepstrainers. Om de anderhalve meter afstand te kunnen aanhouden, kunnen er maximaal tien deelnemers aan het programma deelnemen. Daarnaast hebben we tijdens de trainingsdagen vaste looproutes en zitplaatsen. Ook slaapt elke deelnemer tijdens de vierdaagse Boostcamp op een eigen kamer.

Heb jij of iemand uit je huishouden klachten die passen bij het corona virus (denk aan hoesten, koorts of kortademigheid), dan blijf je thuis. Samen met je buddy bespreek je hoe je het programma voortzet.

In de eerste week bepaal je welke doelen jij wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • je zeker voelen tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek;
 • je kwaliteiten ontdekken en weten in welke functies je deze kunt inzetten;
 • je motivatiebrief, cv en LinkedIn verbeteren;
 • oefenen met sollicitatiegesprekken.

Tijdens deze zes weken stel je ook een actieplan op. Zo weet je ook in de maanden na The Boost hoe jij stap voor stap naar je doelen kunt toewerken.

The Boost is een initiatief van de Flanderijn Foundation. Sinds 2015 zet Flanderijn zich in om de kansen van jongvolwassenen op de arbeidsmarkt te vergroten. The Boost wordt volledig gedragen door de Flanderijn Foundation, partners, suppliers en vrijwilligers. Meer dan 30 medewerkers van Flanderijn investeren tijd en/of kennis in The Boost.

Contact