Loading...
Deelnemen 2020-10-26T08:52:22+00:00

Herken je dat?

 • Je bent op zoek naar werk, maar weet eigenlijk niet zo goed wat je leuk vindt;
 • Je wordt al nerveus als je überhaupt aan een netwerk- of sollicitatiegesprek denkt;
 • Je vindt het lastig om anderen te overtuigen waarom jij de ideale kandidaat bent;
 • En als je eindelijk een brief hebt verstuurd of op gesprek bent geweest, krijg je een afwijzing omdat je te weinig werkervaring hebt.

Tijd voor een boost!

The Boost leert jou in zes weken hoe je stap voor stap naar jouw volgende baan kunt werken. Dit gratis trainingsprogramma zit boordevol interessante online workshops en opdrachten waarmee jij jouw kansen op een baan vergroot. Meer dan 50% van de deelnemers vond in de maanden na The Boost een leuke baan. Dus waar wacht je nog op? Voor de najaarseditie van 2020 zijn er tien plekken beschikbaar.

Wie ben jij?

 • Je bent tussen de 20 en 40 jaar.

 • Je hebt een MBO, HBO of WO diploma.

 • Je bent op zoek naar een leuke baan.

Data 2020

Aanmelden Voor 21 oktober
Online programma 26 oktober t/m 4 december
Individuele begeleiding  Wekelijks

Wil jij meedoen aan The Boost?

De achtste editie van the Boost is inmiddels vol.

Wil je op de hoogte blijven van ons programma? 
Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Dan nemen we contact met je op als er een nieuwe editie van start gaat.

Lees hier het privacybeleid.Veelgestelde vragen

Jazeker! Heb je al een baan en ben je op zoek naar een baan die beter bij jou past? Dan kunnen wij je hierbij helpen. Bijvoorbeeld door je te leren hoe je overtuigend een sollicitatiegesprek voert.

The Boost duurt zes weken en bestaat uit:

 • wekelijkse online opdrachten;
 • interactieve online workshops;
 • wekelijkse begeleiding door je buddy.

Wekelijks ben je gemiddeld zo’n drie uur bezig met de online opdrachten. Daarnaast heb je elke week contact met jouw buddy om te bespreken hoe het gaat en wat je nodig hebt om jouw doelen te behalen.

Dat is natuurlijk fantastisch. Want ons doel is om jou te ondersteunen bij het vinden van een passende baan. We raden je wel aan om het programma af te ronden. Tijdens het programma onderzoek je wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. En je leert hoe je dit op anderen overbrengt. Deze inzichten en vaardigheden zijn ook handig in je nieuwe baan.

Besluit je toch om eerder te stoppen? Dan overleg je dit met je buddy.

Je volgt inspirerende workshops over doelen stellen en bereiken, je kwaliteiten benutten en overtuigend solliciteren. Tijdens deze workshops ontmoet je de andere deelnemers en de buddy’s en krijg je handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen.

The Boost is een initiatief van de Flanderijn Foundation. We kunnen dit programma kosteloos aanbieden, omdat de Flanderijn Foundation en haar partners alle kosten financieren. We bieden tien deelnemers de kans om kosteloos aan dit programma deel te nemen. We verwachten wel dat je je 100% inzet. Dat betekent dat je wekelijks de online opdrachten maakt en contact hebt met je buddy.

Als deelnemer krijg je toegang tot jouw persoonlijke online leeromgeving. In deze omgeving staan wekelijks nieuwe opdrachten voor je klaar die je in je eigen tijd en tempo kunt maken. Zo onderzoek je jouw kwaliteiten, krijg je feedback op je brief en cv en maak je een persoonlijk plan om een volgende stap in je carrière te zetten. Tijdens de workshops gaan we aan de slag met de inzichten die je in het online programma hebt opgedaan.

Ook wij doen er alles aan om verspreiding van het corona virus te voorkomen. Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. Aangezien de overheid adviseert om enkel met het openbaar vervoer te reizen indien dit strikt noodzakelijk is, hebben we besloten om de trainingsdagen te vervangen door interactieve, online bijeenkomsten.

In de eerste week bepaal je welke doelen jij wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • je zeker voelen tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek;
 • je kwaliteiten ontdekken en weten in welke functies je deze kunt inzetten;
 • je motivatiebrief, cv en LinkedIn verbeteren;
 • oefenen met sollicitatiegesprekken.

Tijdens deze zes weken stel je ook een actieplan op. Zo weet je ook in de maanden na The Boost hoe jij stap voor stap naar je doelen kunt toewerken.

The Boost is een initiatief van de Flanderijn Foundation. Sinds 2015 zet Flanderijn zich in om de kansen van jongvolwassenen op de arbeidsmarkt te vergroten. The Boost wordt volledig gedragen door de Flanderijn Foundation, partners, suppliers en vrijwilligers. Meer dan 30 medewerkers van Flanderijn investeren tijd en/of kennis in The Boost.

Contact