We zijn weer gestart!

2020-11-10T06:48:42+00:00 5 november 2020|
Op 26 oktober is The Boost weer van start gegaan. In deze editie helpen we tien deelnemers die met dit programma een volgende stap in hun loopbaan willen zetten. Wekelijks volgen ze zelfstandig een online module en opdrachten. Daarnaast zijn er zeven interactieve, online workshops en hebben ze wekelijks een contactmoment met hun persoonlijke buddy.
Deze tweede week staat in het teken van de ideale baan. In de online module en workshop krijgen de deelnemers drie manieren aangereikt waarmee ze kunnen onderzoeken welke baan bij hen past. Op basis van de persoonlijke drijfveren (waarden), kwaliteiten of de sectoren en taken waar interesse in is. En weet een deelnemer al wel wat hij of zij wil, dan helpen deze manieren om dit ook goed te kunnen onderbouwen.