Webinar Persoonlijk leiderschap

2020-06-09T10:44:54+00:00 19 mei 2020|

De corona crisis heeft de arbeidsmarkt de afgelopen maanden flink veranderd. In 2019 was er nog sprake van een recordaantal aan vacatures; in het eerste kwartaal van dit jaar daalde het aantal vacatures met 21 procent. De werkloosheid loopt in veel sectoren op, terwijl andere sectoren juist alleen maar meer personeel nodig hebben. En ook voor het komende jaar zijn de perspectieven in veel branches onzeker.

 

Deze onzekerheid en het dalende aantal vacatures maakt het vinden van werk voor veel werkzoekenden een stuk lastiger. Om toch regie te houden over jouw carrière wordt er meer dan ooit een beroep gedaan op je persoonlijk leiderschap. Maar hoe doe je dat als de hele wereld om je heen verandert? In deze online masterclass leer je de principes van persoonlijk leiderschap en krijg je tools om zelf in beweging te komen.

Leerdoelen

  • ontdek wat persoonlijk leiderschap is
  • leer handige tools om je doelen te bereiken
  • onderzoek op welke punten jij meer regie wilt pakken


Waar en wanneer?

Maandag 15 juni 2020 via Zoom

 

Hoe laat?
19:30 – 21:00 uur

 

Deze masterclass wordt je aangeboden door JobOn in samenwerking met Flanderijn Foundation. De masterclass wordt gegeven door René Luisman. Als trainer en coach is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van The Boost. In 2017 benoemde de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers hem, mede door zijn expertise in online leren, tot Trainer van het Jaar.

TRAINER VAN HET JAAR 2017 – 2018 - Flanderijn Foundation - The Boost                  JobOn