Webinar Persoonlijk leiderschap

2020-05-19T12:26:24+00:00 19 mei 2020|
Persoonlijk leiderschap gaat over de regie pakken over je eigen leven. In je persoonlijke en professionele leven zoek je steeds naar knoppen om jouw invloed te gebruiken. Maar hoe doe je dat als de hele wereld om je heen verandert?
Juist nu voor veel mensen de toekomst onzeker is heb je mogelijk het gevoel dat je eigen invloed steeds kleiner wordt. Benieuwd hoe je in deze uitdagende tijd grip houdt op je eigen leven? In deze online masterclass leer je de principes van persoonlijk leiderschap en krijg je tools om zelf in beweging te komen.

Leerdoelen

  • ontdek wat persoonlijk leiderschap is
  • leer handige tools om je doelen te bereiken
  • onderzoek op welke punten jij meer regie wilt pakken

Wanneer?
15 juni 2020

Hoe laat?
19:30 – 21:00 uur

 

Deze masterclass wordt je aangeboden door JobOn in samenwerking met Flanderijn Foundation. De masterclass wordt gegeven door René Luisman. Als trainer en coach is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van The Boost. In 2017 benoemde de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers hem, mede door zijn expertise in online leren, tot Trainer van het Jaar.

TRAINER VAN HET JAAR 2017 – 2018 - Flanderijn Foundation - The Boost                  JobOn