Webinar Effectief communiceren

2020-05-19T12:26:19+00:00 19 mei 2020|

Bewust communiceren is een essentieel onderdeel bij het opbouwen en onderhouden van je relaties. Zowel in je persoonlijke als professionele leven. Het geeft je de mogelijkheid om op een duidelijke en heldere manier je belangen, ideeën en gevoelens naar voren te brengen. In deze masterclass krijg je inzicht in jouw manier van communiceren. Je leert hoe je door bewustwording en door te investeren in de relatie met jezelf ervoor kan zorgen dat je effectiever met anderen communiceert.

Leerdoelen

  • leer welke verschillende communicatiestijlen er zijn
  • onderzoek wat jouw voorkeursstijl is
  • ontdek hoe je de communicatie met anderen kunt verbeteren

Wanneer?
29 juni 2020

Hoe laat?
19:30 – 21:00 uur

Deze masterclass wordt je aangeboden door JobOn in samenwerking met Flanderijn Foundation. De masterclass wordt gegeven door René Luisman. Als trainer en coach is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van The Boost. In 2017 benoemde de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers hem, mede door zijn expertise in online leren, tot Trainer van het Jaar.

TRAINER VAN HET JAAR 2017 – 2018 - Flanderijn Foundation - The Boost                  JobOn