Online webinar voor oud-deelnemers

2020-05-12T05:23:24+00:00 12 mei 2020|

Het coronavirus heeft ons leven in korte tijd enorm veranderd. De impact hiervan merken we op allerlei manieren: het contact met andere mensen is beperkt, veel mensen werken al maanden van huis en werk dat wegvalt of juist enorm is toegenomen.

Dat brengt ook angst en onzekerheid met zich mee. De afgelopen week hebben we oud-deelnemers gevraagd wat de impact van de corona crisis is op hun leven. Sommige deelnemers gaven aan dat ze zich geen zorgen maken om hun toekomst. Ook zijn er zorgen over de eigen gezondheid en van mensen in hun omgeving. Daarnaast vragen veel deelnemers zich af wat dit betekent voor hun kansen op de arbeidsmarkt en hun financiële situatie. Bijvoorbeeld omdat ze net een leuke baan hadden gevonden of het tijdelijke contract niet wordt verlengd.

 

Online webinar om ervaringen en tips uit te wisselen
Op 11 mei gaf René Luisman speciaal voor oud-deelnemers een online webinar. Met dit webinar willen we de deelnemers een hart onder de riem steken en tips geven hoe je ondanks angst en onzekerheid toch grip kunt houden op je leven. Aan het webinar namen deelnemers uit alle edities van The Boost deel. Met elkaar hebben we besproken hoe de deelnemers deze periode doorkomen, hoe ze omgaan met angst en onzekerheid en of wij vanuit de Flanderijn Foundation iets kunnen doen om hen hierbij te ondersteunen.

 

 

Berry de Boer is als trainer vanaf het begin betrokken bij The Boost. Op de vraag wat hij de oud-deelnemers wil meegeven reageert hij: ‘We leven in een bijzondere en uitdagende tijd. Zekerheid en veiligheid vind je niet langer buiten jezelf. Het is juist nu meer dan ooit de tijd om de weg naar binnen te maken en jezelf te vinden. Te zoeken naar jouw authentieke jij. Te zoeken naar ‘wie’ jij werkelijk bent. Weet dat JIJ harder nodig bent dan ooit. Zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Het wordt tijd: Spreid je vleugels en vlieg.

 

Ook oud-boks kampioen Arnold Vanderlyde heeft in onderstaande video een persoonlijke boodschap voor de deelnemers.

 

Namens de Flanderijn Foundation wensen we iedereen sterkte in deze uitdagende periode.