Maandag 7 oktober start de najaarseditie

2019-10-01T06:43:16+00:00 1 oktober 2019|

De afgelopen weken hebben we tientallen aanmeldingen ontvangen voor The Boost. Uit deze aanmeldingen hebben we vijftien kandidaten geselecteerd die uitgenodigd zijn voor een kennismakingsgesprek. Wie zijn deze deelnemers en wat hopen ze dat The Boost oplevert?

 

Hoe vind je een baan die bij je past?
Veel deelnemers melden zich aan omdat ze vol enthousiasme gestart zijn met het zoeken naar een leuke baan. Toch merken ze al snel dat die zoektocht vaak lastiger is dan je denkt. Want waar begin je als je eigenlijk niet goed weet welke baan bij je past? En wat doet het met je motivatie als je steeds weer een afwijzing krijgt, maar eigenlijk niet goed weet wat je anders kunt doen?

 

Wat levert The Boost op?
Het programma loopt van 7 oktober tot 13 december. In tien weken tijd onderzoeken de deelnemers wat ze belangrijk vinden aan een nieuwe baan. Deze zoektocht begint bij jezelf. Waar ben jij goed in, wat doe je graag en waar sta je voor? Als je dit weet, kun je gerichter zoeken naar organisaties en vacatures die bij je passen. Ook leren de deelnemers hoe ze zichzelf op een onderscheidende manier kunnen presenteren. Bijvoorbeeld met een sterke motivatiebrief, een goed LinkedIn profiel en een overtuigend netwerk- of sollicitatiegesprek.

 

Wij wensen de deelnemers heel veel succes bij het volgen van het programma.