Workshop LinkedIn

2019-07-03T12:50:41+00:00 6 mei 2019|

Tijdens de zesde editie van de vierdaagse Boostcamp geeft Marcel Bargeman een workshop hoe je positief kunt opvallen op LinkedIn. Marcel creëert en implementeert met The Referral Company strategische referral programma’s bij bedrijven. Referral recruitment, of via-via recruitment, is een van de belangrijkste manieren van bedrijven om aan nieuw personeel te komen. Hoe zorg jij dat je opvalt in het netwerk van de bedrijven waar jij graag bij wilt werken? Door zijn recruitment-achtergrond weet Marcel als geen ander wat jij kunt doen om je te onderscheiden. Met kleine aanpassingen, betere formulering, simpele instellingen en scherpere trefwoorden in bijvoorbeeld je LinkedIn-profiel maak jij het verschil bij recruiters, vakgenoten en medewerkers van het bedrijf waar je wil werken.