TERUGKOMDAG THE BOOST 2017

2018-01-25T16:17:44+00:00 22 december 2017|

Op 1 december vond de terugkomdag plaats van The Boost 2017. De deelnemers zagen elkaar weer voor het eerst na The Boostcamp en ze hadden heel wat bij te praten! De deelnemers hebben niet stilgezeten sindsdien. Ze zijn actief aan de slag gegaan met de workshops die zij tijdens The Boostcamp hebben gekregen: LinkedIn-profielen zijn aangemaakt of gewijzigd, motivatiebrieven en CV’s zijn onder handen genomen.

De terugkomdag begon om 10 uur met een terugblik op The Boost 2017, vervolgd door een workshop pitchen. Na de lunch hebben alle deelnemers een pitch over zichzelf gegeven. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke borrel waarbij waarbij de deelnemers een certificaat hebben ontvangen en een fotoboek met alle mooie herinneringen van The Boostcamp. Met dank aan 0to9 Cross Creative Agencyvoor het ontwerp en Opmeer Bv voor het drukken. De vrijwilligers en een aantal partners van de Flanderijn Foundation waren ook aanwezig op de borrel. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en samen te toosten op een succesvolle derde editie van The Boost!