BOOSTCAMP 2017

2018-01-03T10:03:37+00:00 22 december 2017|

De Boostcamp is een van de hoogtepunten van The Boost. In de eerste week van november volgden de deelnemers vier dagen workshops en activiteiten die hen helpen bij het vinden van een baan. De locatie is dit jaar het voormalig klooster van Biezenmortel in Brabant.

Een intens en uitdagend programma
Een aantal van de workshops is specifiek gericht op het vinden van een baan. Zo heeft recruiter Marcel Bargeman de deelnemers wegwijs gemaakt in LinkedIn. De workshop van Berry de Boer stond in het teken van persoonlijke waarden. Als je weet welke waarden jij belangrijk vindt, dan kun je ook op zoek gaan naar organisaties die hierbij aansluiten. In de workshops van René Luisman en Arnold Vanderlyde hebben de deelnemers inzichten opgedaan hoe om te gaan met tegenslag en hoe je stap voor stap naar je doel toe kunt werken.

Inspirerend, activerend en leerzaam
Een van de deelnemers blikt terug: ‘De afgelopen weken zie ik als een inspirerende, activerende en leerzame periode. Ik heb nieuwe mensen leren kennen en weet nu beter hoe ik mezelf kan profileren op de arbeidsmarkt. Zo heb ik geleerd dat als ik uit mijn comfortzone kom, ik kan groeien. En daar word ik blij van. Ik wil uitgedaagd worden.’

De komende weken werken de deelnemers hun inzichten uit in een concreet actieplan. Hierbij worden ze ondersteund door hun persoonlijke buddy.