Partner van The Boost

2017-07-12T09:34:38+00:00 17 juli 2017|

Opmeer is vanaf het eerste moment partner van The Boost. Als grafisch communicatiebedrijf hebben wij ieder jaar stagiaires in dienst en verzorgen wij rondleidingen en korte snuffelstages voor scholieren. Met de Haagse Hogeschool hebben wij een samenwerkingsverband, waardoor studenten regelmatig opdrachten uitvoeren in of over ons bedrijf.

Hierdoor weten we uit ervaring dat het niet eenvoudig is om te beslissen wat je later wilt worden. Zodra je een richting hebt gekozen, blijkt het best moeilijk te zijn om na de afgeronde studie een leuke baan te vinden die hierop aansluit. De bijdrage van The Boost is een unieke mogelijkheid om je bewuster te worden waarvoor je kiest en daarna sneller die passende baan te vinden.Bij Opmeer staan de medewerkers centraal en is het van belang dat zij de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Soms krijgt een medewerker bijscholing om up-to-date te blijven met de continu veranderende techniek. Of iemand ontwikkelt de competentie voor een nieuwe, specialistische functie, waardoor hij/zij een gerichte opleiding gaat volgen.

Waar vroeger alles via papier werd gecommuniceerd, is het nu een crossmediale mix van digitale en papieren uitingen. Als team bij Opmeer is het onze uitdaging om daarin voorop te blijven lopen. Daardoor verandert onze manier van werken en worden nieuwe functies gecreëerd. Dat vraagt om aanpassingsvermogen. Tegelijkertijd werken wij in een hightech omgeving die nooit stilstaat en zijn wij hierdoor altijd met nieuwe producten of diensten bezig. Van huisstijlproducten tot zeer grote mailingen, van banners tot animaties en van beveiligde cards tot congressen. De kennis en de benodigde middelen hebben wij allemaal in eigen huis. Vandaar Opmeer Papier, Pixels & Projecten.

Boy Opmeer,
Opmeer Papier, Pixels en Projecten te Den Haag

Ook partner worden van The Boost? Klik hier